Iklan Paling TOP



Dapatkan Tips Bisnes Internet PERCUMA!

Isikan Nama & Email anda

Nama Panggilan Anda

Email Terbaik Anda


09 December 2016

IklanKL: PINJAMAN MUDAH LULUS INTEREST 1.5% SEBULAN.

Tajuk Iklan*:PINJAMAN MUDAH LULUS INTEREST 1.5% SEBULAN.
Web Site:www.pinjamankredit.com
Name*:Fasha
Email*:toppioneer88@gmail.com
Isi Iklan*:Pinjaman Wang Berlesen KL & Selangor
Kami memberikan anda pinjaman dengan kadar pembayaran yang terendah!

Boleh hubungi Fasha ditalian 016 4441174.. Atau hanya email pada kami dokumen berikut :
3 bulan slip gaji terbaru
3 bulan penyata bank terbaru
Bil Elektrik dan Bil Air terbaru
Penyata KWSP
Confirmation Letter

Email kami di toppioneer88@gmail.com
Foto Upload(2M max):


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN MUDAH LULUS INTEREST 1.5% SEBULAN.

Tajuk Iklan*:PINJAMAN MUDAH LULUS INTEREST 1.5% SEBULAN.
Web Site:www.pinjamankredit.com
Name*:Fasha
Email*:toppioneer88@gmail.com
Isi Iklan*:Pinjaman Wang Berlesen KL & Selangor
Kami memberikan anda pinjaman dengan kadar pembayaran yang terendah!

Boleh hubungi Fasha ditalian 016 4441174.. Atau hanya email pada kami dokumen berikut :
3 bulan slip gaji terbaru
3 bulan penyata bank terbaru
Bil Elektrik dan Bil Air terbaru
Penyata KWSP
Confirmation Letter

Email kami di toppioneer88@gmail.com
Foto Upload(2M max):


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



08 December 2016

IklanKL: pinjaman mudah tunai segera

Tajuk Iklan*:pinjaman mudah tunai segera
Web Site:www.pinjamanxpress.com
Name*:anisa
Email*:anisatoppioneer@gmail.com
Isi Iklan*:MASALAH KEWANGAN ? KAMI SEDIA MEMBANTU !

**PINJAMAN PERIBADI UNTUK SEMENANJUNG MALAYISA**
LUAR KUALA LUMPUR BERGANTUNG PADA GAJI
HANYA YANG KERJA DAN TINGGAL DI KL & S'LANGOR AJE

~ kakitangan kerajaan
~ peruntukan (kerajaan)
~ perkerja swasta
~ pekerja swasta
~ pekerja kilang / restoran / stesen minyak
~ pencen / pesara / socso
~ epf / kwsp


TUNGGU APA LAGI BERMINAT ? BOLEH HUBUNGI KAMI SEGERA … 
016 218 4666 anisa / hasmah….SMS / WHATSAPP / SMS
anisatoppioneer@gmail.com
Foto Upload(2M max):


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN TERHEBAT DENGAN 1.5% INTEREST SEBULAN

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TERHEBAT DENGAN 1.5% INTEREST SEBULAN
Web Site:
Name*:GIGIE
Email*:btoppioner@gmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan selamat pagi semua...nak inform dengan anda diluar sana...jika anda pernah cuba membuat pinjaman bank tetapi tidak lulus dan anda telah disenarai hitam..atau anda ada CTOS / CCRIS..

Jangan berputus asa jika ingin mencari sumber kewangan bagi memenuhi keperluan semasa..kami di Syarikat pinjaman wang berlesen sedia memberi pinjaman kepada mereka yang benar-benar memerlukan wang..

Kebanyakkan anda diluar sana akan salah faham dengan polisi syarikat seperti kami...kami ini MONEY LENDER YANG DI BAWAH K.P.K.T bukan BANK akn tetapi tuan/puan..jadi janganlah compare kami dengan BANK...jika anda nak interest 1.5%
datanglah jumpa kami di syarikat kami di BANDAR BARU AMPANG .

SYARIKAT KAMI LEBIH KURANG polisi DAN ciri-ciri BANK .Bayaran pun sebulan sekali sahaja..bukan seminggu sekali,,,kami pun takde lah nak pegi ke rumah tuan/puan macam yang di gembar-gemburkan...bukan semua MONEY LENDER tu macam AH-LONG...

Jadi fikir-fikir kan lah....kami sekadar berkongsi maklumat..ramai pelanggan yang datang dengan kami berpuas hati dan faham dengan polisi kami....

KALAU anda ingin mencuba apply loan dengan kami :
*3 bulan bank statement
*3 bulan slip gaji terbaru
*kwsp
*surat pengesahan kerja
*bil air@api

Jika anda ada BERMINAT utk MENCUBA APPLY LOAN ..boleh lah call kami di talian :-

NO.TEL : 016 447 6706-016 322 6706
email:btoppioner@yahoo.com
Foto Upload(2M max):


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...