Iklan Paling TOP

31 December 2012

IklanKL: Peluang Melanjutkan Pelajaran di Tahun 2013 – Diploma/Degree/Master

Tajuk Iklan*:Peluang Melanjutkan Pelajaran di Tahun 2013 – Diploma/Degree/Master – Secara Part Time
Web Site:
Name*:Zainal Abidin
Email*:zainal_batc@yahoo.com
Isi Iklan*:PENGAMBILAN PELAJAR BARU
(SEPENUH MASA / SEPARUH MASA)


Selamat Tahun Baru 2013.

Sukacita dimaklumkan bahawa pengambilan pelajar sessi Januari 2013 / Februari 2013 bagi mengikuti program Diploma/Ijazah/Master dibeberapa IPTA/IPTS terpilih sedang giat dijalankan. Program ini direka khas bagi membolehkan pelajar mengikuti program sama ada secara sepenuh masa atau separuh masa

Kursus yang ditawarkan:

1. Executive Program (Part Time)

• Executive Diploma in Engineering Business Management (EDEBM)
• Executive Diploma in Manufacturing System Engineering (EDMSE)
• Executive Diploma in Mechanical Manufacturing Technology (EDEMT)
• Executive Diploma in Industrial Business Management (EDIBM)
• Executive Diploma in Islamic Finance & Business Mgmt (EDIFBM )
• Executive Diploma in Human Capital Management (EDHCM)
• Executive Diploma in Logistic & Supply Chain Management (EDLSCM)
• Executive Diploma in Occupational Safety and Health (EDOSH)
• Executive Diploma in Project Management (EDPM)
• Executive Diploma in Freight & Supply Chain Management
• Executive Diploma in Supervisory Management
• Executive Degree in Engineering Business Management
• Executive Master in Engineering Business Management

2. Diploma/Degree/Master – Dengan Pengiktirafan MQA/JPA
(Part Time/Full Time)

• Diploma in Business Administration
• Diploma in Business Management
• Diploma in Information Technology
• Diploma in Graphic Design
• Diploma in Culinary Arts
• Diploma in Baking Arts
• Diploma in Hotel & Catering Management
• Diploma in Tourism Management
• Diploma Pendidikan Awal Kanak-Kanak
• Diploma Perguruan Asas
• Diploma Kaunselling
• Diploma Psikologi
• Diploma Pengajian Syariah
• Bachelor of Business Administration – BBA
• Bachelor in Business Management -BBM
• Master of Business Administration - MBA

Kelebihan Program (Part Time) Yang Di Tawarkan

• Kelas dijalankan secara separuh masa (2 hari sahaja dalam sebulan)
• Semua kelas dijalankan pada hujung minggu sahaja (Sabtu dan Ahad)
• Syarat kemasukan yang fleksible (3 kredit dlm SPM/MCE)
• Bayaran boleh dibuat melalui pengeluaran KWSP (akaun 2)
• Pembiayaan melalui PTPTN untuk mereka yang layak
• Semua nota disediakan semasa kuliah

Bagi memudahkan kami membantu anda membuat pilihan program yang ingin diikuti sila emailkan maklumat berikut:

• Nama :
• Umur :
• No H/P :
• Alamat :
• Kelulusan Tertinggi : SPM/STPM/Diploma/Degree/Master
• Program yang ingin diikuti :
• Pembiayaan : EPF/PTPTN/Ansuran :

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi kami ditalian 013-284 6268 (Zainal) atau email ke zainal_batc@yahoo.com

"Agen diperlukan diseluruh Malaysia".
Komisyen menarik disediakan bermula dari RM500-RM2000
bagi setiap pelajar yang berjaya diperkenalkan.
Sila hubungi kami untuk dapatkan
keterangan secara percuma"
Foto Upload(2M max):convo.jpg



Powered by EmailMeForm



Amat Lumayan Dgn USD Blaster

Lihat Apa kata Mereka:

Testimoni #1

Mula tu tak percaya jugak...kerja mudah ..semua orang boleh buat.Sekarang bukan setakat duit je masyuk hari-hari, ilmu internet saya pun dah bertambah ...berbaloi abis RM180..

Terima kasih UsdBlaster..


Testimoni #2


Sistem hebat ni..
tak sangka senang sgt nak dpt duit. Yes! betul apa yg tuan ckp, "set n forget"
sistem berkerja utk kita walaupun kita sedang tidur...hehehe bangun tidur check akaun duit dah bertambah..TQ

Abdul Halim  | Singapore


Testimoni #3


Ingatkan sistem apa....betul2 automatik, tak payah nak pening kepala cari orang .Setup sistem sekali je ..hari-hari duit masuk. Selama ni,akaun paypal tak pernah masyuk...kini tidak lagi...


Khairul | Penang

 

Nak tahu lebih lanjut lagi..

<< KLIK SINI..KLIK SINI >>



30 December 2012

IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):RMbaru.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: PROMOSI SETTLEMENT TANPA INTEREST!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI SETTLEMENT TANPA INTEREST!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..
Anda ada masalah kesempitan wang? Tiada jalan penyelesaian? Masih buntu? Ataupun anda tidak tahu di mana mahu memohon pinjaman peribadi?
Kami di New House Enterprise sedia membantu anda menyelesaikan masalah kewangan anda. Dengan adanya promosi kami iaitu 0% interest, anda tidak perlu lagi risau.
Promosi ini adalah SETTLEMENT TANPA BUNGA. Ini bermakna sekiranya anda pinjam RM1000.. Anda hanya perlu membayar RM1000 saja pada hujung bulan..
Anda berminat dengan promosi kami??
Anda hanya perlu membawa dokumen yang lengkap iaitu :-
• Penyata Bank (3 Bulan Terbaru)
• Penyata Gaji (3 Bulan Terbaru)
• Bil Api dan Bil Air (2 Bulan Terbaru)
Promosi ini layak pada anda yang :-
• Warganegara Malaysia.
• Blacklist layak memohon.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja swasta.
• Pekerja kilang.
• Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain
Untuk keterangan yang lebih lanjut, anda boleh terus hubungi kami di :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223 (Adam)
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/

Mudah dan ringkaskan? Jadi apa tunggu lagi… Hubungi kami segera!!
Foto Upload(2M max):hp.jpg



Powered by EmailMeForm



28 December 2012

IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):duit.jpg



Powered by EmailMeForm



27 December 2012

IklanKL: CAGARAN!! CAGARAN!!

Tajuk Iklan*:CAGARAN!! CAGARAN!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera..

Syarikat kami bukan sahaja pemberi pinjaman wang berlesen untuk membuat pinjaman peribadi tetapi kami juga melakukan cagaran.

Anda boleh mencagarkan barang-barang elektronik seperti :
• Handphone (Telefon Pintar)
• Komputer Riba (Laptop)
• Tablet (contoh : I-pad / Galaxy tabs)
• Komputer (Desktop)
• Television
• Camera (contoh : DSLR)
Sekiranya anda berminat untuk mencagarkan barang-barang anda pada kami. Anda terlebih dahulu perlu membawa barang anda ke pejabat kami untuk membincangkan dengan lebih lanjut..

Tiada paksaan dari pihak kami untuk anda cagarkan barang anda. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami di :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223 (Adam)
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):tv.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: CAGARAN!! CAGARAN!!

Tajuk Iklan*:CAGARAN!! CAGARAN!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera..

Syarikat kami bukan sahaja pemberi pinjaman wang berlesen untuk membuat pinjaman peribadi tetapi kami juga melakukan cagaran.

Anda boleh mencagarkan barang-barang elektronik seperti :
• Handphone (Telefon Pintar)
• Komputer Riba (Laptop)
• Tablet (contoh : I-pad / Galaxy tabs)
• Komputer (Desktop)
• Television
• Camera (contoh : DSLR)
Sekiranya anda berminat untuk mencagarkan barang-barang anda pada kami. Anda terlebih dahulu perlu membawa barang anda ke pejabat kami untuk membincangkan dengan lebih lanjut..

Tiada paksaan dari pihak kami untuk anda cagarkan barang anda. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami di :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223 (Adam)
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):tv.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):duit baru3.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: FELINNA YEAR END SALE

Tajuk Iklan*:FELINNA YEAR END SALE
Web Site:http://www.facebook.com/FelinnaProduk
Name*:NIEZA
Email*:nieza26@gmail.com
Isi Iklan*:YEAR END SALE UNTIL 31 DEC 2012...

♥ 2 botol inchloss : RM130 (jimat RM20)
♥ 2 kotak PMCVC : RM 140 (jimat RM30)
♥ 1 botol inchloss + 1 kotak PMCVC = RM 130( jimat RM30)

sms/whatapps me : 013-3352613
Foto Upload(2M max):C360_2012-12-21-22-18-17.jpg



Powered by EmailMeForm



26 December 2012

IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):duit.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: ANDA MAHU SEWA WANG??

Tajuk Iklan*:ANDA MAHU SEWA WANG??
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):images.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGARA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGARA!!!
Web Site:www.pinjamantunai.com
Name*:laila
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Isi Iklan*: Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max): duit baru3.jpg
Foto Upload(2M max):RMbaru-795460.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: FELINNA YEAR END SALE

Tajuk Iklan*:FELINNA YEAR END SALE
Web Site:http://www.facebook.com/FelinnaProduk
Name*:NIEZA
Email*:nieza26@gmail.com
Isi Iklan*:BERITA BAIKKKKKKKKKK...
SEKARANG FELINNA BEAUTY MEMBUAT PROMOSI YEAR END SALE SPECIAL BUAT ANDA YG TERSAYANG..
♥ 2 botol inchloss : RM130 (jimat RM20)
♥ 2 kotak PMCVC : RM 140 (jimat RM30)

-- mari dapatkanya sekarang sebelum promosi berakhir.. =)

SMS/WHATAPPS:013-3352613
Foto Upload(2M max):IMG_20121206_204340.jpg



Powered by EmailMeForm



25 December 2012

IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):duit baru3.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: ANDA MAHU SEWA WANG??

Tajuk Iklan*:ANDA MAHU SEWA WANG??
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):images.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: TAWARAN HANGAT SEWA WANG!!

Tajuk Iklan*:TAWARAN HANGAT SEWA WANG!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):k.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: FELINNA VITAMIN C + PURE COLLAGEN RM85

Tajuk Iklan*:FELINNA VITAMIN C + PURE COLLAGEN RM85
Web Site:http://www.facebook.com/FelinnaProduk
Name*:NIEZA
Email*:nieza26@gmail.com
Isi Iklan*:PURE MARINE COLLAGEN PLUS VITAMIN C (PMCVC) berkesan dalam :
♥ mengatasi masalah kulit dari dalaman
♥ mengurangkan masalah jerawat dan dark spot
♥ melicin dan menegangkan kulit
♥ mengurangkan pelbagai masalah kesihatan lain seperti darah tinggi,jantung tersumbat dan lain-lain lagi
♥ yang penting ia disahkan HALAL dan SELAMAT!!!

RM85 (SEM) RM90 (SS)

Sms/Whatapss me:013-3352613
Foto Upload(2M max):382091_10151270899463648_2061122643_n.jpg



Powered by EmailMeForm



24 December 2012

IklanKL: Pinjaman peribadi 60%-90%

Tajuk Iklan*:Pinjaman peribadi 60%-90%
Web Site:
Name*:Shah
Email*:vcare4u_4lo4n@hotmail.com
Isi Iklan*:had kelayakan dh 60% tp ingin membuat pinjaman,kami ada alternatif,had kelayakan sehingga 90%/pinjaman dari koperasi dan bnk2 tempatan shj/hanya utk kakitangan kjaan,bdn2 berkanun yg berkhidmat disemenanjung malaysia shj/utk yang serius shj tnpa paksaan/tanpa upfront/caj perkhidmatan akn dikenakan slepas pinjaman diluluskan,harap maklum
Utk kterangan lanjut sila email kan slip gaji terbaru utk kiraan klayakan serta contact no
T/kash.
Foto Upload(2M max):new23.jpg



Powered by EmailMeForm



23 December 2012

IklanKL: PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):hp.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):RMbaru.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI HUJUNG TAHUN!! SEWA WANG!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):ee.jpg



Powered by EmailMeForm



21 December 2012

IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):duit.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: CAGARAN!! CAGARAN!!

Tajuk Iklan*:CAGARAN!! CAGARAN!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera..

Syarikat kami bukan sahaja pemberi pinjaman wang berlesen untuk membuat pinjaman peribadi tetapi kami juga melakukan cagaran.

Anda boleh mencagarkan barang-barang elektronik seperti :
• Handphone (Telefon Pintar)
• Komputer Riba (Laptop)
• Tablet (contoh : I-pad / Galaxy tabs)
• Komputer (Desktop)
• Television
• Camera (contoh : DSLR)
Sekiranya anda berminat untuk mencagarkan barang-barang anda pada kami. Anda terlebih dahulu perlu membawa barang anda ke pejabat kami untuk membincangkan dengan lebih lanjut..

Tiada paksaan dari pihak kami untuk anda cagarkan barang anda. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi kami di :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223 (Adam)
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):phone 3.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: ANDA MAHU SEWA WANG??

Tajuk Iklan*:ANDA MAHU SEWA WANG??
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):ff.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: FELINNA INCHLOSS LOTION

Tajuk Iklan*:FELINNA INCHLOSS LOTION
Web Site:http://www.facebook.com/FelinnaProduk
Name*:NIEZA
Email*:nieza26@gmail.com
Isi Iklan*:RAHSIA UNTUK MENDAPATKAN TUBUH YANG LANGSING
HANYA DENGAN SAPUAN FELINNA INCHLOSS LOTION

KENAPA ANDA HARUS MENCUBA???

1)Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas,dia dingin dan mesra pengguna.

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)

3)Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita ha
mil,menyusu atau gastrik..

4)Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!

5) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..(harap jangan di langkah ya)
Bagi mereka yang sedang mengamalkan diet atau mengamalkan pemakanan diet...nah!!! dengan mengamalkan lotion ini pasti sangat hebat!!!! Felinna inchloss sgt berkesan dan selamat untuk di gunakan!!

RM75 (SEM) RM80(SS)

SMS/WHATAPSS:013-3352613
Foto Upload(2M max):C360_2012-12-21-22-17-43.jpg



Powered by EmailMeForm



20 December 2012

IklanKL: ANDA MAHU SEWA WANG??

Tajuk Iklan*:ANDA MAHU SEWA WANG??
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):ee.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: TAWARAN HANGAT SEWA WANG!!

Tajuk Iklan*:TAWARAN HANGAT SEWA WANG!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):for rent.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):RMbaru.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: Teknik luar biasa menjana kekayaan

Tajuk Iklan*:Teknik luar biasa menjana kekayaan
Web Site:http://www.jemputrezeki.com/hop.php?ref=richpe
Name*:richpe
Email*:shaffe77@gmail.com
Isi Iklan*:Terbongkar rahsia menjana kekayaan dengan teknik yang sgt berkesan untuk mengubah hidup anda 100%
Foto Upload(2M max):gambarbuku[1].jpg



Powered by EmailMeForm



19 December 2012

IklanKL: PROMOSI HANGAT : SEWA WANG!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI HANGAT : SEWA WANG!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):ee.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN MUDAH TUNAI!!!CALL FAZURA / NURUL SKRG!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN MUDAH TUNAI!!!CALL FAZURA / NURUL SKRG!!!
Web Site:
Name*:nurfazura / nurul
Email*:nurfazura8281@gmaill.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Kami,adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda.Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.

Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????

ISTIMEWA:
**Pemberi wang terus.
**Kelulusan dalam tempoh 1jam hari bekerja selepas submit borang.
** Tempoh bayaran sehingga 12 bulan.
**Dokumen yang minimum.
**TANPA penjamin.
**Boleh jika anda masih BERHUTANG.
** TIADA bayaran UPFRONT.
**MAKLUMAT anda adalah SULIT/DIRAHSIAKAN.
**Boleh memohon jika anda ada BLACKLIST.
**Yang menetap di area SELANGOR & KUALA LUMPUR SAHAJA.

KELAYAKAN:
-Terbuka kepada semua warga Malaysia berumur 21 tahun ke atas Swasta dan Kerajaan.
-Gaji pokok minimum RM1000(basic + Allowence )
-Telah bekerja 4 bulan dan ke atas.

DOKUMEN :
-Penyata gaji 3 bulan.
-Penyata bank 3 bulan (gaji masuk)
-Surat Pengesahan Majikan.
-Penyata KWSP.
-Bil utiliti Air/Api


Berminat:-

Sila hubungi:- NURFAZURA/NURUL 016-4441174
EMAIL: toppioneer88@gmail.com
WEBSITE: www.pinjamanxpress.com
ALAMAT: 60B, Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang, Selangor.
TEL: 03-4292 6113/03-4296 9585/03-4296 6223
FAX: 03-4292 6112


INSYALLAH pihak Kami akan menghubungi anda secepat mungkin.
Foto Upload(2M max):



Powered by EmailMeForm



IklanKL: SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA

Tajuk Iklan*:SKIM PINJAMAN BUMIPUTERA
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):duit baru2.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: SEWA WANG! SEWA WANG! SEWA WANG!!

Tajuk Iklan*:SEWA WANG! SEWA WANG! SEWA WANG!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:New House Enterprise
Email*:enterprise_newhouse@hotmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.
Ingin SEWA RM1000 dapat RM1000..?
CEPAT..MURAH..dan pastinya SELAMAT!! Pastinya anda terpikat dan tertarik dengan PROMOSI SEWA WANG ini yang sememangnya, PROMOSI TERHANGAT..!!
Keistimewaan Promosi ini adalah :-
• Tempoh sewa selama 5 bulan.
• Tiada wang pendahuluan (processing fees).
• Bayaran ansuran serendah RM3xx setiap bulan.
Syarat kelayakkan :-
• Warganegara Malaysia.
• Berumur 18 tahun ke atas.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja kilang / swasta
• Pencen.
• Gaji melalui bank.
• Blacklist layak mohon.
• BEKERJA dan MENETAP di sekitar KUALA LUMPUR dan SELANGOR.
Jangan ragu..Jangan sangsi..Terus hubungi kami di :-
Telefon : 03-7954 3433 / 3533
Handphone : 014-224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):ee.jpg



Powered by EmailMeForm



18 December 2012

IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):RMbaru.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: JANAWANG CARA SANTAI

Tajuk Iklan*:JANAWANG CARA SANTAI
Web Site:http://www.duitjutawan.org/agent/idevaffiliate.php?id=456
Name*:HASLIN
Email*:haslin_mdnor@yahoo.com
Isi Iklan*:Actually nak kongsi sikit bisnes internet yang dah lama sy buat secara sembunyi.. Nak kata sy dah kaya dan jadi jutawan memang jauh lagi nak capai, tapi syukur alhamdulilah sejak sy buat bisnes internet ni rezeki sy makin murah, kalau nak dapat RM100 sehari tu dah boleh dah..
Manalah tau anda nak gak tambah sikit duit kat bank, ye tak? Kita tak tahu masa depan kewangan kita macam mana..thats why sy buat benda ni. Dan Alhamdulilah rezeki tuhan nak bagi... Kalau anda berminat anda boleh jenguk-jenguk website sy..Terima kasih :)
Foto Upload(2M max):banner1.jpg



Powered by EmailMeForm



IklanKL: JANAWANG CARA SANTAI

Tajuk Iklan*:JANAWANG CARA SANTAI
Web Site:http://www.duitjutawan.org/agent/idevaffiliate.php?id=456
Name*:HASLIN
Email*:haslin_mdnor@yahoo.com
Isi Iklan*:Actually nak kongsi sikit bisnes internet yang dah lama sy buat secara sembunyi.. Nak kata sy dah kaya dan jadi jutawan memang jauh lagi nak capai, tapi syukur alhamdulilah sejak sy buat bisnes internet ni rezeki sy makin murah, kalau nak dapat RM100 sehari tu dah boleh dah..
Manalah tau anda nak gak tambah sikit duit kat bank, ye tak? Kita tak tahu masa depan kewangan kita macam mana..thats why sy buat benda ni. Dan Alhamdulilah rezeki tuhan nak bagi... Kalau anda berminat anda boleh jenguk-jenguk website sy..Terima kasih :)
Foto Upload(2M max):banner1.jpg



Powered by EmailMeForm



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...