Iklan Paling TOP

31 October 2013

IklanKL: 30 HARI TANPA FAEDAH!!

Tajuk Iklan*:30 HARI TANPA FAEDAH!!
Web Site:http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com
Name*:PINJAMAN WANG BERLESEN PJ
Email*:pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Anda mengalami masalah kewangan dan kesempitan hidup..Mari lihat pakej promosi terhangat dari kami..

Promosi 30 HARI TANPA FAEDAH.. Maksudnya, anda pinjam RM1000 dan hanya perlu bayar RM1000 sahaja tanpa faedah sehingga hujung bulan.

Anda hanya perlu membawa dokumen yang lengkap iaitu :-
• Penyata Bank (3 Bulan Terbaru)
• Penyata Gaji (3 Bulan Terbaru)
• Bil Api dan Bil Air (2 Bulan Terbaru)

Promosi ini layak pada anda yang :-
• Warganegara Malaysia.
• Blacklist layak memohon.
• Kakitangan kerajaan.
• Pekerja swasta.
• Pekerja kilang.
• Boleh buat overlapping / Settle pinjaman lain.
• Gaji melalui bank.

Anda juga boleh mengisi permohonan secara online kami di http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com/ dan klik button APPLY NOW di sebelah kiri anda..

Untuk keterangan yang lebih lanjut, anda boleh terus hubungi kami di :-

Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
WebsitE : http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com/
Facebook : http://www.facebook.com/pinjamanwang.berlesenpj
Foto Upload(2M max):2.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: msihat sepanjang masa & pendapatan lumayan

Tajuk Iklan*:msihat sepanjang masa & pendapatan lumayan
Web Site:http://www.RXI2u.com/globalmanRXi2u
Name*:mansor
Email*:wny9420@gmail.com
Isi Iklan*:ANDA INGIN MENJADI USAHAWAN????
Produk terbaik baru dilancarkan dan telah menerima 'AWARD CODE ETHICS INITIATIVE AWARD 2013'
Sudah ada usahawan yg dpt 50k hanya 2 weeks dilancarkan.
Jom pakat jadi usahawan....byk bonus menanti anda.....dan sihat sejahtera...//
testimoni: BERKESAN - 98% pengguna telah menggunakannya lg....
Jadi apalagi..klik http://www.RXI2u.com/globalmanRXi2u
Foto Upload(2M max):produk1 (2).jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: kitchen & renovation

Tajuk Iklan*:kitchen & renovation
Web Site:
Name*:mie
Email*:skimie36@yahoo.com
Isi Iklan*:kami merupakan syarikat bumiputra yang beroperasi di semenyih,kilang kami terletak di bandar rinching dan office@showroom terlelak berdekatan tesco semenyih.perkhidmatan kami adalah..

1>kiosk custommade speacialist
2>membuat kitchen cabinet,wardrobe dan sebagainya
3>membuat renovation rumah
4>memasang wallpaper,floorboard@lantai kayu
5>interior,wiring,decorations
6>pergola awning n grill speacialist

call untuk pertanyaan lanjut
no hp: 013 335 9653 > mie
Foto Upload(2M max):1394451_557906597613702_1165488446_n.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: RUMAH KOS RENDAH UNTUK DIJUAL

Tajuk Iklan*:RUMAH KOS RENDAH UNTUK DIJUAL
Web Site:
Name*:MOHD SABRE
Email*:ilmun2003@gmail.com
Isi Iklan*:RUMAH PANGSA KOS RENDAH UNTUK DIJUAL

LOKASI : 07-05-2A , TAMAN PANTAI DALAM,PANTAI DALAM,KUALA LUMPUR

KELUASAN : 605 SQ.FT ,
: DUA BILIK TIDUR,SATU TANDAS.

HARGA : RM 80,000/=

BERMINAT HUBUNGI SAYA : 012-6247959
Foto Upload(2M max):PLAN RUMAH-BILIK.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: TAK RUGI KALAU BACA

Tajuk Iklan*:TAK RUGI KALAU BACA
Web Site:normalamohamed@gmail.com
Name*:Normala Binti Mohamed
Email*:normalamohamed@gmail.com
Isi Iklan*:KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA...

Ini pasti tak merugikan anda.percayalah. Untuk anda semua, sila luangkan
sedikit masa membaca email di bawah ini, mudah-mudahan dibuka pintu
hati untuk mencuba.

HANYA RM10 JER..TERBUKTI BERBALOI, CUBALAH!!


MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN

MAYBANK, MAYBANK2U.COM , CIMB, BCB, BSN, EON BANK, HONG LEONG BANK, TABUNGHAJI, HONG KONG BANK, RHB BANK, BANK ISLAM

ATAU APA SAHAJA..
USAHA UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN.. .

DARI RM10.00 ANDA BOLEH MENJADIKAN IA BANYAK.

JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL.
INSYAALLAH.. .

Assalamualaikum dan salam sejahtera Saudara/saudari,muslimin/muslimat,Anda yang budiman, sebelum anda menganggap surat ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu.

Selamat datang kelaman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia dgn bermodalkan RM10 sahaja. Tidak kira apa status, keturunan, umur & warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini.Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur!

Percayalah. Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups seperti anda sekarang ini & menjumpai artikel seperti ini yang mengajak saya melabur RM10 utk mendapatkan pulangan beribu ringgit!! Mula2 saya tidak percaya. Ini tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak ngenakan orang sahaja....!! Tetapi seperti kebanyakan orang, saya tertanya2, jadi saya terus membaca artikel itu. Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM2 kpd 5 nama & nombor akaun yg disertakan di dalam artikel tersebut. Anda kemudian diminta meletakkan nama & nombor akaun anda pd tempat Peserta 5 & membuang nama Peserta 1, & kemudian post artikel itu ke sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika anda rajin surfing).

Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan semula risiko yg ada, saya membuat keputusan untuk mencubanya. Tiada apa yg merugikan saya kecuali RM10 & 5 nombor akaun, kan ?

WELL GUESS WHAT!!! Dlm tempoh 7 hari, akaun saya mula dipenuhi WANG!!! Saya betul-betul terkejut .

Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila2 masa sahaja tetapi wang itu tetap datang. Saya memperolehi RM240,226.00 dalam tempoh 35 hari shj!!!Sangat berbaloi! Dengan pelaburan RM10 !!

WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!! Logik Ke???

Ok.Saya akan terangkan macam mana ia berfungsi & yang lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu.Yang penting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk memudahkan anda mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan.Saya pasti, jika anda mengikuti langkah2 yang telah diatur dalam artikel ini, anda akan mula membuat duit sblm habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sebagai 1 peluang keemasan yang meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini telah dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh dunia bagi memungut derma &mengumpul modal perniagaan.

Percayalah! Dalam masa 40-50 hari anda akan memperolehi sebanyak RM1,627,230.00 tanpa penat. Kalau tak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu! Program ini telah dicipta setelah dibuat penelitian & kajian terperinci ke atas program2 yang ada di negara2 maju & ianya telah diringkaskan seberapa yg boleh bagi memudahkan usaha para peserta. Jumlah RM1,627,230/apapun jumlah yang anda inginkan sudah tidak mustahil lagi. Pokok pangkal, anda bertindaklah dari SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya dengan penuh keyakinan &kesungguhan. Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku penganiayaan kepada peserta lain secara tidak sengaja.


BAGAIMANA CARANYA???.

Langkah1

Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2 shj kpd setiap peserta. Seterusnya, bank-in kpd setiap nama & nombor peserta yg terdapat pd Senarai Nama Peserta.

Anda juga boleh transfer terus guna online.(Internet Banking)Transfer to 3rd party ,Interbank atau guna ATM mesin (transfer @ deposit.)

Langkah2

Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka gugurkan nama& nombor akaun Peserta 1 drpd senarai itu.

Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, Peserta 3 ke ruangPeserta 2,Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang Peserta 4 & masukkan nama & nombor akaun anda pada ruang Peserta 5 yg tlh dikosongkan tadi. Pastikan senarai nama & nombor akaun baru itu berada dlm kedudukan yg betul &pastikan juga ianya tepat bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta lain.

Langkah3

Kemudian, poskan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman web diskusi,forum dan message board.

Langkah4

Kemudian, tunggulah giliran anda dengan sabar (biasanya 40-50 hariutk ganjaran yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilamana wang kiriman drpd peserta2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda.

Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap peringkat,dan setiap seorang menjana 15 lagi peserta).


CARA PENGIRAAN

Peserta 5 (Anda bermula di sini)
15 peserta x RM2 =RM30.00

Peserta 4

15 peserta x (15) x RM2 =RM450.00

Peserta 3

15 peserta x (15) x (15) x RM2 =RM6,750.00

Peserta 2

15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM101,250.00

Peserta 1

15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2

=RM1,518,750. 00

JUMLAH =RM1,627,230. 00

JANGAN CUBA MENIPU, Allah melihat apa yg anda lakukan. Hasil yang anda dapat juga dikhuatiri HARAM kerana menipu.Pastikan anda mengirimkan RM2 kepada peserta setelah menyertai program ini. Oleh itu, bersabarlah kerana giliran anda akan tiba juga. Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif seperti kita. Andainya tidak ramai yg menyertai program ini, tentu jumlah wang anda terima sedikit sahaja kan .Oleh itu anda dinasihatkan supaya mengepos sebanyak mungkin artikel tersebut ke internet.

Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi sumbangan sebanyak RM406,808. Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) seperti apa yg telah saya alami. Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 boleh menjadi milik anda dalam tempoh 40 - 50 hari sahaja. Program ini masih kekal bertahan atas dasar kejujuran semua pihak.


Anda sekarang akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan melalui surat-menyurat. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang2 yang dapat dilihat tetapi sebaliknya anda menjual perkhidmatan. Perkhidmatan ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah2 ini & bila-bila masa anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi & lagi & lagi.

SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana KEJUJURAN semua peserta yang telah mengikuti langkah2 yang telah digariskan dengan sempurna.

Cuba anda bayangkan, JIKA ANDA JUJUR, program ini akan berterusan &duit yang diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda.

HANTARKANNYA SEKARANG!!!
masukkan nama anda dalam senarai dan anda telah mula berniaga.... .!!





PESERTA 1
RABIAH BINTI MAT ZIN
Maybank: 1511 4665 9260
Bukti Sumbangan:
Rekod Urusan: TRANSFER - MAYBANK2U
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:04:21
Jumlah Bayaran : RM2.00
(Gugurkan nama peserta ini setelah anda beri sumbangan dan anjakkan maklumat peserta 2 ke sini)

PESERTA 2
MAISARAH BINTI MOHD SAH
RHB : 1-18018-0003402-1
Bukti Sumbangan:
Rekod Urusan: TRANSFER ONLINE
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:09:24
Jumlah Bayaran : RM2.00
(Anjakkan Maklumat Peserta 3 ke sini)


PESERTA 3
NUR SYAHIDA BINTI RAZALI
Maybank: 169981002304
Rekod Urusan: TRANSFER - MAYBANK2U
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:04:21
Jumlah Bayaran : RM2.00(Anjakkan Maklumat Peserta 4 ke sini)






PESERTA 4
AZIERA BINTI MOHD SAH
PBB : 4-5329937-19
Rekod Urusan: TRANSFER ONLINE
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:09:24
Jumlah Bayaran : RM2.00
(Anjakkan Maklumat Peserta 5 ke sini)

PESERTA 5
Normala Binti Mohamed
MBB:166010180479
(Taipkan nama& Nombor Akaun Bank anda disini sebagai Peserta baru)


LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS! DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA. INSYA-LLAH.. .

Percayalah..jika Allah ingin memberi rezeki ada macam-macam cara,tidak kira siapa dan bagaimana caranya kerana janji Allah itu benar belaka...ada hamba Allah tidak mahu berkongsi rezeki malah mengambil kesempatan dengan menjual ebook,padahal selepas diteliti,inilah sistem yang si jutawan ebook gunakan.Dalam diam-diam hamba Allah itu telah makan duit orang lain..tetapi program ini adalah program berkongsi rezeki sesama kita yang menyertainya.
Semua orang ada impian,yang pastinya salah satu impian itu adalah menjejakkan kaki di "RUMAH ALLAH" dan selainnya ingin lepas dari belenggu kewangan.Siapa tahu program ini benar-benar akan membantu diri anda dan mungkin juga saat ini anda dalam kesusahan.

PERINGATAN….!!!
Keberkatan Program ini sangat berkait rapat dengan cara anda menggunakan wang tersebut. Rezeki anda akan berlipat ganda sekiranya anda sentiasa bersyukur dan menggunakan wang ini ke jalan yang diredhai….

BAGAIMANA UTK MENGIKLANKAN KE NEWS GROUP?

Melalui newsgroup iaitu laman2 web yang mengandungi diskusi, forum / message board, anda boleh mendapat keuntungan tanpa mengenali / mengetahui siapa yang telah membaca risalah anda.Walaupun ia tidak selamat dari segi security kerana anda tidak mampu mengawal orang bawahan anda, tetapi anda boleh menyebarkan risalah anda kepada lebih daripada 5000 orang dalam satu masa.

Cuba anda lihat fakta ini, di seluruh dunia ada terdapat lebih daripada 32,000 laman web bercorak diskusi & pada satu2 hari,lebih daripada 5,000 orang melawat laman web seperti berikut. Di dalam dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION pengguna internet yang berdaftar
& pada diri,bayangkan setiap hari dianggarkan lebih daripada 50,000 pengguna baru
mendaftarkan berapa ramai orang yang bakal menyebarkan risalah yangmengandungi nama &no akaun bank anda, & setiap orang yang menyalin risalah anda akan menghantar anda sebanyak RM2. Sekiranya dalam masa 2 bulan 50000 orang menghantar anda RM2, anda akan memperolehi RM100,000!!! Banyak tu.

Langkah 1

Anda tidak perlu menaip semula risalah ini, anda hanya perlu pilih menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah & kemudian pilih menu EDIT-Copy utk menyalin risalah anda.

Langkah 2

Klik Compose new message dan PASTE utk meyalin risalah asal.Kemudian editkan risalah asal dengan mengisi maklumat anda danmenganjakkan peserta-peserta awal.

Isikan Subject dan Save as Draft .( bagi memudahkan anda untukmembuat promosi dimasa akan datang)


Langkah3

Pergi ke folder DRAFT buka risalah yg telah anda save sebelum ini dan hantarkan
ke forum2 dibawah dan diskusi2 lain. (Anda juga mungkin dikehendaki untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa kerana anda hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yangsah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelahmemastikan yang program tersebut PERCUMA)

Langkah 4

Pergi ke laman2 web tersebut & pilih diskusi, forum / sebagainya &hantar risalah anda. Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sebagai tajuk anda& pergi ke risalah anda tadi, pilih menu EDIT- COPY untuk menyalin & klik padaruang untuk mengisi risalah anda pada laman web tersebut & pilih menu EDIT-PASTE pada Netscape / Internet Explorer anda. (Anda juga mungkin dikehendaki untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa, kerana andahanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah
memastikan yang program tersebut PERCUMA) Tahniah... ITU SAHAJA! Apa
yang perlu anda lakukan sekarang ialah pergi ke message board seterusnya & ulangi langkah2di atas.Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat untuk
muncul di skrin anda.Ingat? lebih banyak anda iklankan (message board dsb)
lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudah kan ?
Ini adalah senarai laman web pencari seperti Yahoo! untuk mencari laman-laman web diskusi, Forum & message board.
Bantuan Untuk Anda Meneruskan Program ini:
Iklankan program ini di IKLAN PERCUMA DI YAHOOGROUPS dengan menyertai yahoogroups yang disertakan disitu.Klik je kat yahoo groups yang ada di http://www.iklan. zoomshare.com





Lain-Lain Web Iklan Percuma
Free-Ni (Iklan Percuma)
Foto Iklan
Post-Je (Iklan Percuma)
Foto Wanted
Iklan 1 Minit
Iklan Tropika
Iklan Selambe
Iklan Romantika
Hantar Iklan
Iklan Romantis
Iklan 1 Malaysia
Iklanorama
Iklan Hangat
Iklan Mix
Iklan Cute
Iklan Pujaan
Iklan Klasik
Iklan Pasang Siap
Iklan Yang Hilang

Senarai Web Iklan Percuma Tanpa Perlu Daftar, Boleh Terus Buat Promosi..
Mudah dan Free.Sila ke web bawah ni:
http://www.iklansinarharian.com
http://www.pakteh.com
http://www.iklanputrajaya.com
http://malaysiaiklanpercuma.blogspot.com
http://perlisiklanpercuma.blogspot.com
http://perakiklanpercuma.blogspot.com
http://sabahiklanpercuma.blogspot.com
http://iklankualalumpur.blogspot.com
http://johoriklanpercuma.blogspot.com
http://kedahiklanpercuma.blogspot.com
http://iklankampus.blogspot.com
http://iklanpercumaselangor.blogspot.com
http://iklanusahawanmelayu.blogspot.com
http://iklanbruneipercuma.blogspot.com
http://kelantaniklanpercuma.blogspot.com
http://my-iklanfree.blogspot.com
http://penangiklanpercuma.blogspot.com
Foto Upload(2M max):
Powered by EmailMeForm



IklanKL: $$ DEEPAVALI PROMOSI,PINJAM 1K,BYR 1K $$

Tajuk Iklan*:$$ DEEPAVALI PROMOSI,PINJAM 1K,BYR 1K $$
Web Site:pinjamanwangkl.webs.com
Name*:LIZA
Email*:rakanniagaservices@gmail.com
Isi Iklan*:ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH KESEMPITAN WANG??
PERLUKAN WANG DALAM MASA SINGKAT,CEPAT DAN MUDAH??

Kami adalah syarikat pemberi pinjaman yang tertakluk dibawah Akta Pemberi Pinjaman Wang 1951.
Kami menawarkan pakej pakej pinjaman tunai yang menarik kepada semua kakitangan kerajaan, swasta, pekerja kilang dan juga pencen. BLACKLIST JUGA LAYAK MEMOHON!!!

Keistimewaan kami :
-Dokumen yang RINGKAS
-Bayaran balik ansuran yang MUDAH
-TIADA BAYARAN untuk permohonan
-Wang tunai SEGERA untuk loan yang lulus
-Kelulusan dalam masa 45 MINIT

$$ PROMOSI HANGAT $$
-Pinjam 1000 dapat 1000!!
-Settlement TANPA interest!!

Dokumen diperlukan:
-Slip gaji 3 bulan terkini
-Bank Statement 3 bulan terkini
-Bil Api & Air 2 bulan terkini

KAMI MENJANJIKAN PERKHIDMATAN YANG MEMUASKAN KEPADA PELANGGAN KAMI!!
HUBUNGILAH KAMI DI :
Tel : 03-22836058
Fax : 03-22836059
SMS : 017-8855539
E-mail : rakanniagaservices@gmail.com
Alamat : No.21A Jalan Bangsar, Bangsar, 59200 Kuala Lumpur (Dekat Station Shell)
Waktu operasi :
Isnin – Jumaat- 09.00AM-05.00PM
Sabtu - 09.00AM-01.00PM
Ahad & Cuti Umum – Tutup
Foto Upload(2M max):DUIT3.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: syahrul. PLUMBING DAN RENOVATION. 017 964 2120.tmn. ampang utama

Tajuk Iklan*:syahrul. PLUMBING DAN RENOVATION. 017 964 2120.tmn. ampang utama
Web Site:
Name*:syahrul
Email*:syahrulplumber@gmail.com
Isi Iklan*:Kami berpengalaman dalam menjalankan kerja-kerja
Pembinaan dan pengubahsuaian Rumah dan pejabat.
Kerja-kerja kami MELIPUTI :

- Ubah suai Rumah/pejabat
- Cat rumah dan pejabat..
- Pasang tiles.
- Plaster ceilling.
- Kerja-kerja wiring dan Paip.
- Membaiki Tandas dan sinki Tersumbat.
- Membaiki Atap bocor.
- Buat Porch, table top, pagar/tembok, dll.

(Kawasan selangor/kuala lumpur sahaja)

Untuk maklumat lanjut sila hubungi : 017 964 2120. ( syahrul)

"KUALITI DAN KESEMPURNAAN ADALAH KEUTAMAAN KAMI"
====================================
Foto Upload(2M max):pizap.com13822627021636.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: syahrul. PLUMBING DAN RENOVATION. 017 964 2120.kuala ampang

Tajuk Iklan*:syahrul. PLUMBING DAN RENOVATION. 017 964 2120.kuala ampang
Web Site:
Name*:syahrul
Email*:syahrul4158@gmail.com
Isi Iklan*:Kami berpengalaman dalam menjalankan kerja-kerja
Pembinaan dan pengubahsuaian Rumah dan pejabat.
Kerja-kerja kami MELIPUTI :

- Ubah suai Rumah/pejabat
- Cat rumah dan pejabat..
- Pasang tiles.
- Plaster ceilling.
- Kerja-kerja wiring dan Paip.
- Membaiki Tandas dan sinki Tersumbat.
- Membaiki Atap bocor.
- Buat Porch, table top, pagar/tembok, dll.

(Kawasan selangor/kuala lumpur sahaja)

Untuk maklumat lanjut sila hubungi : 017 964 2120. ( syahrul)

"KUALITI DAN KESEMPURNAAN ADALAH KEUTAMAAN KAMI"
====================================
Foto Upload(2M max):pizap.com138012040650916.jpg
Powered by EmailMeForm



30 October 2013

IklanKL: RAWATAN KENCING MANIS

Tajuk Iklan*:RAWATAN KENCING MANIS
Web Site:
Name*:aziz
Email*:uncleaziz@yahoo.com
Isi Iklan*:Kepada pesakit2 kencing manis boleh cuba Kapsul Herba D-Solution yang didapati berkesan untuk menurunkan kadar gula dalam darah.Diperbuat daripada 100% ekstrak herba berkualiti.Diluluskan oleh KKM dan diiktiraf oleh Jakim.
Harga: RM80/sekotak
RM75/dua kotak keatas
Untuk pesanan sila hubungi:
012-4761596 (Kedah/Perlis)
012-3296737 (Central)
Foto Upload(2M max):imej.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: Terkesima tunai masuk ke akaun bank bertalu-talu

Tajuk Iklan*:Terkesima tunai masuk ke akaun bank bertalu-talu
Web Site:http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/mayacarey
Name*:mayacarey
Email*:mayaxarry@yahoo.co.uk
Isi Iklan*:Mungkin anda tidak percaya, begitu juga dengan saya pada
mulanya. Mana mungkin budak kilang boleh buat duit sebanyak
itu dengan internet? Tapi...

Selepas beliau tunjukkan sendiri bukti akaun bank, saya
sendiri terpegun bagaimana seorang cikgu mampu menjana
RM48,500 dari rumah secara part time hanya dengan menggunakan
sistem yang sungguh luar biasa ini.

Apa?? Rupanya ramai lagi yang buat duit...

Hisham (RM107,850 +)..cikgu!
Nuraimi (RM25,50 +)... penyelia!
Norazlina (RM28,000 +).. kerani!
Akmar (RM38,000 +)..surirumah!
Masrule (RM48,500 +)..IT!
Syed (RM17,000+).. pensyarah!
Nazrim (RM10,500 +)..nurse!
Ramzi (RM5000+)..JKR!
Kamil (RM5800+)..pencen!
Purnama (RM8500+)..surirumah!
Zahid (RM8000+).. pensyarah!
Adizakry (RM4000+)..budak pejabat!
Fazlisyam (RM8000+)..pelajar!
Shamsul (RM4000+)..koje gomen!
Faiz (RM10,000+).. student kat Ireland!
Syahmi (RM4000+)..budak cyber!
Syahrul (RM4000+)..budak kilang!
Safian (RM2000+)..usahawan!

Anda boleh lihat keajaiban sistem PERCUMA disini:


--> http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/mayacarey


Bukan itu sahaja, anda tentu akan terperanjat apabila melihat
bukti Mr. X menjana RM217,72.15 pada bulan Mei 2009 sambil
melepak di Starbucks dengan menggunakan sistem yang sama!

Saya tunggu anda disana!

Ikhlas,

mayacarey
Foto Upload(2M max):flb pro.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PENING DENGAN KEWANGAN ANDA…KAMI SEGERA MEMBANTU ANDA KL&SELANGOR S

Tajuk Iklan*:PENING DENGAN KEWANGAN ANDA…KAMI SEGERA MEMBANTU ANDA KL&SELANGOR SAHAJA!!!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):images (10).jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PROMOSI RAYA HAJI!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:PINJAMAN WANG PJ
Email*:newhouse0407@gmail.com
Isi Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI


Hebat dan pastinya meletop!! Sempena hari raya haji yang bakal tiba, kami ada promosi hebat. Anda memerlukan wang dengan kadar yang segera. Kami adalah pilihan terbaik anda.

"PINJAMAN WANG TANPA
SEBARANG YURAN PROCESSING."

Anda buat pinjaman dengan kami dan anda tidak perlu risau tentang yuran processing.

Anda pinjam RM 1000 dan anda dapat RM1000.
Anda pinjam RM 5000 dan anda dapat RM 5000.

Segera dapatkan promosi hebat ini. Promosi sah sehingga 31 Oktober 2013.


Maklumat lanjut, hubungi kami di :-

MAKLUMAT LANJUT, HUBUNGI KAMI DI :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):4.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: Jom mari kita berniaga,pelanggan disediakan!!RM1,500 sehari amat muda

Tajuk Iklan*:Jom mari kita berniaga,pelanggan disediakan!!RM1,500 sehari amat mudah
Web Site:Www.hdn4u.weebly.com
Name*:Mohd khairi ab rahman
Email*:Mat.wi70@yahoo.com
Isi Iklan*:Jom sama-sama kita jadi kaya dalam 100 hari.YA!,,!!! Cuma 100 hari,
Syarat-syarat:
1) Ada modal RM98.
2) Ada 4 orang kawan, (jika ada). Kalaulah tiada,kami akan berikan anda
100,000 phone number,dan 150,000 email penduduk. Malaysia untuk anda SECARA PERCUMA'' mencari cuma 4 orang kawan.
3) Buat macam saya buat untuk cari cuma 4 orang kawan,dan tugas selesai.
4) Nah!!! Tunggu hasilnya selayaknya anda akan menerima RM1,500 sehari
Paling minima.

Info: lawati di web nie:www.hdn4u.weebly.com
Foto Upload(2M max):image.jpg
Powered by EmailMeForm



29 October 2013

IklanKL: KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA

Tajuk Iklan*:KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA
Web Site:
Name*:Mohd Sumardi Ismail
Email*:ady_ismail74@yahoo.com
Isi Iklan*:RM2lubukduit
Mula-mula kecil..lama-lama BESAR!! PELUANG jana wang terhebat sepanjang masa!
Niat mesti ihklas..Percaya kepada pertolonganNYA..


MANFAATKAN PENGUNAAN MAYBANK2U dan LAIN BANK ANDA!
USAHA MENAMBAHKAN PENDAPATAN SECARA ONLINE

DARI RM10 ANDA BOLEH MENJADIKAN IA BANYAK.
JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR, IKHLAS SERTA NIAT INGIN MEMBANTU SESAMA INSAN, IANYA TIDAK MUSTAHIL.
Anda yang budiman, Selamat datang ke laman informasi kewangan rakyat Malaysia dengan bermodalkan RM10 sahaja. Tidak kira apa status atau keturunan, anda boleh merebut peluang keemasan ini. Semuanya hanya bermula dari anda!

Selepas menyertai program ini, anda akan memiliki limpahan wang yang amat dashyat! Hanya dengan keikhlasan.


Berminat?..Bagaimana Caranya?..



KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA...

Ini pasti tak merugikan anda. percayalah. Untuk anda semua, sila luangkan
sedikit masa membaca petikan di bawah ini, mudah-mudahan dibuka pintu
hati untuk mencuba.


MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN

MAYBANK, MAYBANK2U.COM , BCB, BSN, EON BANK, HONG LEONG BANK, TABUNGHAJI,
HONG KONGBANK, RHB BANK, BANK ISLAM

ATAU APA SAHAJA..
USAHA UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN.. .

DARI RM10.00 ANDA BOLEH MENJADIKAN
IA BANYAK.

JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL.
INSYAALLAH.. .

Assalamualaikum dan salam sejahtera Saudara/saudari,
muslimin/muslimat,
Anda yang budiman, sebelum anda menganggap surat ini tidak
munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu. Selamat datang ke
laman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia dgn
bermodalkan RM10 sahaja. Tidak kira apa status, keturunan, umur &
warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini.
Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur!

Percayalah!. Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups
seperti anda sekarang ini & menjumpai artikel seperti ini yang mengajak saya
melabur RM10 utk mendapatkan pulangan beribu ringgit!! Mula2 saya tidak percaya. Ini
tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak ngenakan orang sahaja....!! Tetapi
seperti kebanyakan orang, saya tertanya2, jadi saya terus membaca artikel
itu. Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM2 kpd 5 nama & alamat yg disertakan
di dalam artikel tersebut. Anda kemudian diminta meletakkan nama & alamat
anda pd tempat Peserta 5 & membuang nama Peserta 1, & kemudian post artikel itu ke
sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika anda
rajin surfing).

Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan
semula risiko yg ada, saya membuat keputusan untuk mencubanya. Tiada apa yg
merugikan saya kecuali RM10 & 5 nombor akaun, kan ?

WELL GUESS WHAT!!! Dlm tempoh 7 hari, akaun saya mula dipenuhi
WANG!!! Saya betul-betul terkejut .

Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila2 masa sahaja tetapi wang
itu tetap datang. Saya memperolehi RM240,226.00 dalam tempoh 35 hari shj!!!
Sangat berbaloi! Dengan pelaburan RM10 !!

WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!! Logik Ke???

Ok.Saya akan terangkan macam mana ia berfungsi & yang lebih penting kenapa ia
berfungsi sebegitu. Yang penting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk
memudahkan anda mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan.Saya pasti, jika anda
mengikuti langkah2 yang telah diatur dalam artikel ini, anda akan mula membuat
duit sblm habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sebagai 1 peluang
keemasan yang meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini
telah dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh dunia bagi memungut derma &
mengumpul modal perniagaan.

Percayalah... Dalam masa 40-50 hari anda akan memperolehi sebanyak
RM1,627,230.00 tanpa penat. Kalau tak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu!
Program ini telah dicipta setelah dibuat penelitian & kajian terperinci ke atas
program2 yang ada di negara2 maju & ianya telah diringkaskan seberapa yg
boleh bagi memudahkan usaha para peserta. Jumlah RM1,627,230/ apapun jumlah
yang anda inginkan sudah tidak mustahil lagi. Pokok pangkal, anda bertindaklan
dari SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya dengan penuh keyakinan &
kesungguhan.Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku
penganiayaan kepada peserta lain secara tidak sengaja.


BAGAIMANA CARANYA???.

Langkah1

Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2 shj kpd
setiap peserta. Seterusnya, bank-in kpd setiap nama & nombor peserta yg
terdapat pd Senarai Nama Peserta.

Anda juga boleh transfer terus guna online.(Internet Banking)
Transfer to 3rd party ,Interbank atau guna ATM mesin (transfer @ deposit.)


Langkah2

Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka gugurkan
nama & nombor akaun Peserta 1 drpd senarai itu.

Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, Peserta 3 ke ruang
Peserta 2,Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang Peserta 4 &
masukkan nama & nombor akaun anda pada ruang Peserta 5 yg tlh dikosongkan td.
Pastikan senarai nama & nombor akaun baru itu berada dlm kedudukan yg betul &
pastikan juga ianya tepat bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta lain.


Langkah3

Kemudian, poskan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika
perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman
web diskusi,forum dan message board.


Langkah4

Kemudian, tunggulah giliran anda dengan sabar (biasanya 40-50 hari
utk ganjaran yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilamana wang
kiriman drpd peserta2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin
ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda.

Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap
peringkat,dan setiap seorang menjana 15 lagi peserta).



CARA PENGIRAAN

Peserta 5 (Anda bermula di sini)
15 peserta x RM2 =RM30.00


Peserta 4
15 peserta x (15) x RM2 =RM450.00


Peserta 3
15 peserta x (15) x (15) x RM2 =RM6,750.00


Peserta 2
15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM101,250.00


Peserta 1
15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2

=RM1,518,750. 00

JUMLAH =RM1,627,230. 00


JANGAN CUBA MENIPU, Allah melihat apa yg anda lakukan. Hasil yang
anda dapat juga dikhuatiri HARAM kerana menipu. Pastikan anda mengirimkan RM2
kepada peserta setelah menyertai program ini. Oleh itu, bersabarlah kerana
giliran anda akan tiba juga. Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif
seperti kita. Andainya tidak ramai yg menyertai program ini, tentu jumlah
wang anda terima sedikit sahaja kan . Oleh itu anda dinasihatkan supaya
mengepos sebanyak mungkin artikel tersebut ke internet.

Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi
sumbangan sebanyak RM406,808. Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan
mendapat jawapan (wang) seperti apa yg telah saya alami. Sila ikuti arahan
yang telah ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 boleh menjadi milik anda
dalam tempoh 40 - 50 hari sahaja. Program ini masih kekal bertahan atas dasar
kejujuran semua pihak.

Anda sekarang akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan
melalui surat-menyurat. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang2
yang dapat dilihat tetapi sebaliknya anda menjual perkhidmatan. Perkhidmatan
ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah2 ini & bila-bila masa
anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi & lagi & lagi.

SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana KEJUJURAN
semua peserta yang telah mengikuti langkah2 yang telah digariskan dengan
sempurna.

Cuba anda bayangkan, JIKA ANDA JUJUR, program ini akan berterusan &
duit yang diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda.


HANTARKANNYA SEKARANG!!!

masukkan nama anda dalam
senarai dan anda telah mula berniaga.... .!!




SENARAI NAMA PESERTA
(SUMBANGKAN RM 2 KEPADA PESERTA 1 HINGGA 5 )

PESERTA 1
MR JONATHAN N.T
BSN: 12101-29-00017484-6
(**Anjakkan nama & Nombor Akaun Peserta 2 ke sini)

PESERTA 2
NOR ANIS ASRAR BINTI ZUKEFELI
Maybank: 1530 1009 4889
(**Anjakkan nama & Nombor Akaun Peserta 3 ke sini)

PESERTA 3
EZANAZIHA BINTI ABDULLAH
Maybank : 1060 9842 6960
**Anjakkan nama & Nombor Akaun Peserta 4 ke sini)

PESERTA 4
MOHD RIZAN BIN HAMID
Maybank: 1020 6407 1682
(**Anjakan nama & Nombor Akaun Peserta 5 ke sini)

PESERTA 5
MOHD SUMARDI BIN ISMAIL
CIMB: 12180115523529
(*** Tuliskan nama & Nombor Akaun anda disini sebagai Peserta 5 -baru)


LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS! DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT
NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA. INSYA-LLAH.. .

Tak perlu percaya...cuma buat semua step yang diajarkan...kalau program tidak berjalan
dengan lancar... at least, kerugian cumalah RM10...yang boleh kita habiskan tanpa kita sedari...

Sekiranya program berjalan dengan agak lancar...bayangkanlah ganjarannya...
Insyaallah...kalau ada rezeki anda menerusi program ini...janji Allah itu benar belaka...



BAGAIMANA UTK MENGIKLANKAN KE NEWS GROUP?

Melalui newsgroup iaitu laman2 web
yang mengandungi diskusi, forum / message board, anda boleh mendapat
keuntungantanpa mengenali / mengetahui siapa yang telah membaca risalah anda.
Walaupun ia tidak selamat dari segi security kerana anda tidak mampu mengawal
orang bawahan anda, tetapi anda boleh menyebarkan risalah anda kepada lebih
daripada 5000 orang dalam satu masa.

Cuba anda lihat fakta ini, di seluruh dunia ada terdapat
lebih daripada 32,000 laman web bercorak diskusi & pada satu2 hari,
lebih daripada 5,000 orang melawat laman web seperti berikut. Di dalam
dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION pengguna internet yang berdaftar & pada diri,
bayangkan setiap hari dianggarkan lebih daripada 50,000 pengguna baru
mendaftarkan berapa ramai orang yang bakal menyebarkan risalah yang mengandungi nama &
alamat anda, & setiap orang yang menyalin risalah anda akan menghantar anda
sebanyak RM2. Sekiranya dalam masa 2 bulan 50000
orang menghantar anda RM2, anda akan memperolehi RM100,000!!! Banyak
tu.


Langkah 1
Anda tidak perlu menaip semula risalah ini, anda hanya perlu pilih
menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah & kemudian pilih menu
EDIT-Copy utk menyalin risalah anda.


Langkah 2
Klik Compose new message dan PASTE utk meyalin risalah asal.
Kemudian editkan risalah asal dengan mengisi maklumat anda dan menganjakkan peserta-
peserta awal.

Isikan Subject dan Save as Draft .( bagi memudahkan anda untuk
membuat promosi dimasa akan datang)


Langkah3
Pergi ke folder DRAFT buka risalah yg telah anda save sebelum ini
dan hantarkan
ke forum2 dibawah dan diskusi2 lain. (Anda juga mungkin dikehendaki
untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa kerana anda
hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang
sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah
memastikan yang program tersebut PERCUMA)


Langkah 4
Pergi ke laman2 web tersebut & pilih diskusi, forum / sebagainya &
hantar risalah anda. Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sebagai tajuk anda
& pergi ke risalah anda tadi, pilih menu EDIT- COPY untuk menyalin & klik pada
ruang untuk mengisi risalah anda pada laman web tersebut & pilih menu EDIT-
PASTE pada Netscape / Internet Explorer anda. (Anda juga mungkin dikehendaki
untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa, kerana anda
hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang
sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah
memastikan yang program tersebut PERCUMA) Tahniah... ITU SAHAJA! Apa yang perlu anda
lakukan sekarang ialah pergi ke message board seterusnya & ulangi langkah2
di atas.Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat untuk
muncul di skrin anda.Ingat? lebih banyak anda iklankan (message board dsb)
lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudah kan ?

Ini adalah senarai laman web pencari seperti Yahoo! untuk mencari
laman-laman web diskusi,Forum & message board.

Antaranya SAYA sertakan disini :
(just copy alamat email di bawah ini @ tambah sendiri jika anda ada rujukan yg lebih banyak....ingat..lagi banyak anda hantarkan email ini...semakin cerah peluang anda...)

usahawan_cyberia@yahoogroups.com, mlm_melayu@...,iklanbebasku@yahoogroups.com, uitm-melaka@egroups.com,05e_dagang@yahoogroups.com, usahawan_melayu@yahoogroups.com, forum-bisnis-muslim@yahoogroups.com, surirumah@yahoogroups.com,malaysia_friends@yahoogroups.com,kelabbisnesonline@yahoogroups.com,
extramoney_fromhome@yahoogroups.com,Ads4YourHomeBiz@yahoogroups.com, perniagaan_melayu@yahoogroups.com,percuma@yahoogroups.com, supremeringgit@yahoogroups.com,myniaga2u@yahoogroups.com, Usahawan_Melayu@yahoogroups.com,infoniaga@yahoogroups.com, Menganggur@yahoogroups.com,cari_duit_group@yahoogroups.com, melayucyber@yahoogroups.com,melayu_bestari@yahoogroups.com,
perniagaan_melayu@yahoogroups.com, malaysia_friends@yahoogroups.com,bisnes@yahoogroups.com, buatduit@yahoogroups.com,duit_sampingan@yahoogroups.com,
ezbiznes@yahoogroups.com, Janapendapatan@yahoogroups.com,janawang@yahoogroups.com, jutawan2002@yahoogroups.com,
malaysia_duit_mlm@yahoogroups.com, maricariduit@yahoogroups.com,melayucyberer@yahoogroups.com, moneyx2003@yahoogroups.com,MyNiaga2U@yahoogroups.com, tunai4u@yahoogroups.com,
wang_dari_komputer@yahoogroups.com, iklan-mlm@yahoogroups.com,
iklan-mudah@yahoogroups.com,iklan-niaga@yahoogroups.com, iklan-utama@yahoogroups.com, iklan_percuma_online@yahoogroups.com,
iklanboard@yahoogroups.com, iklanduit@yahoogroups.com,keusahawanan@yahoogroups.com, duit_online@yahoogroups.com,duit_semata@yahoogroups.com, e-perniagaan@egroups.com, e-perniagaan@yahoogroups.com
Foto Upload(2M max):
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL NURUL 010-2727

Tajuk Iklan*:PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL NURUL 010-2727267
Web Site:www.pinjamankl.com/index.html
Name*:NURUL
Email*:tmkl0008@gmail.com
Isi Iklan*:Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Syarat pinjaman yang paling longgar
Kelebihan Pinjaman Peribadi
-Tanpa Penjamin
-Tidak perlu cagaran
-Dokumentasi MINIMUM
-Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
-Syarat kelayakan longgar
-Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;010-2727267 /03-21669983 nurul
EMAIL: (tmkl0008@gmail.com)
WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Foto Upload(2M max):MONEY.png
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PROMOSI RAYA HAJI!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI!!
Web Site:http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com
Name*:PINJAMAN WANG BERLESEN PJ
Email*:pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Isi Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI


Hebat dan pastinya meletop!! Sempena hari raya haji yang bakal tiba, kami ada promosi hebat. Anda memerlukan wang dengan kadar yang segera. Kami adalah pilihan terbaik anda.

"PINJAMAN WANG TANPA
SEBARANG YURAN PROCESSING."

Anda buat pinjaman dengan kami dan anda tidak perlu risau tentang yuran processing.

Anda pinjam RM 1000 dan anda dapat RM1000.
Anda pinjam RM 5000 dan anda dapat RM 5000.

Segera dapatkan promosi hebat ini. Promosi sah sehingga 31 Oktober 2013.


Maklumat lanjut, hubungi kami di :-

No. H/P: 017-334 3562
Email: pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Website: http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com/
Facebook: http://www.facebook.com/pinjamanwang.berlesenpj
Foto Upload(2M max):7.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN TUNAI SEGERA!!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):images (5).jpg
Powered by EmailMeForm



28 October 2013

IklanKL: KERANI AM DI PERLUKAN SEGERA

Tajuk Iklan*:KERANI AM DI PERLUKAN SEGERA
Web Site:
Name*:LIZA
Email*:rakanniagaservices@gmail.com
Isi Iklan*:Company : Rakan Niaga Services
Company Adress: No.21A Tingkat 1, Jalan Bangsar, 59200 Kuala Lumpur
Desc: Kami memerlukan kerani am (wanita) bertempat di Bangsar, Kuala Lumpur

- SPM/STPM/Degree
-Berumur 21-30 Tahun
- Tiada pengalaman bekerja boleh memohon
- Ada pengetahuan aplikasi komputer (Microsoft Word & Excel) satu kelebihan
- Skala gaji mengikut pengalaman bekerja
- Elaun & komisen
- Caruman EPF & Socso
- Dekat dengan Stesen LRT Bangsar, senang
ulang-alik ke tempat kerja

Masa Bekerja :
Isnin - Jumaat : 9-00am - 5-00pm
Sabtu : 9-00am - 1-00pm
Hari Ahad & Cuti Umum - Cuti

Yang berminat sila e-mail resume ke rakanniagaservices@hotmail.com atau call 03-22836058 (Liza) untuk temujanji.
Foto Upload(2M max):JOB.JPG
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN PERIBADI!!

Tajuk Iklan*:PINJAMAN PERIBADI!!
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):images (1).jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PROMOSI RAYA HAJI!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:PINJAMAN WANG PJ
Email*:newhouse0407@gmail.com
Isi Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI


Hebat dan pastinya meletop!! Sempena hari raya haji yang bakal tiba, kami ada promosi hebat. Anda memerlukan wang dengan kadar yang segera. Kami adalah pilihan terbaik anda.

"PINJAMAN WANG TANPA
SEBARANG YURAN PROCESSING."

Anda buat pinjaman dengan kami dan anda tidak perlu risau tentang yuran processing.

Anda pinjam RM 1000 dan anda dapat RM1000.
Anda pinjam RM 5000 dan anda dapat RM 5000.

Segera dapatkan promosi hebat ini. Promosi sah sehingga 31 Oktober 2013.


Maklumat lanjut, hubungi kami di :-

MAKLUMAT LANJUT, HUBUNGI KAMI DI :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):4.jpg
Powered by EmailMeForm



27 October 2013

IklanKL: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL NURUL 010-2727

Tajuk Iklan*:PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL NURUL 010-2727267
Web Site:www.pinjamankl.com/index.html
Name*:NURUL
Email*:tmkl0008@gmail.com
Isi Iklan*:Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Syarat pinjaman yang paling longgar
Kelebihan Pinjaman Peribadi
-Tanpa Penjamin
-Tidak perlu cagaran
-Dokumentasi MINIMUM
-Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
-Syarat kelayakan longgar
-Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;010-2727267 /03-21669983 nurul
EMAIL: (tmkl0008@gmail.com)
WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Foto Upload(2M max):MONEY.png
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL NURUL 010-2727

Tajuk Iklan*:PINJAMAN BUMIPUTERA DENGAN KADAR FAEDAH TERENDAH CALL NURUL 010-2727267
Web Site:www.pinjamankl.com/index.html
Name*:NURUL
Email*:tmkl0008@gmail.com
Isi Iklan*:Syarikat kami boleh selasaikan hutang lama anda disyarikat lain(0verlap). Kami boleh membantu anda mencari pakej pinjaman yang paling sesuai untuk anda,
• Pinjaman yang mempunyai kadar keuntungan yang paling rendah
• Jumlah pinjaman yang tertinggi (Daripada rm 500.00 hingaa rm 20,000.00)
• Syarat pinjaman yang paling longgar
Kelebihan Pinjaman Peribadi
-Tanpa Penjamin
-Tidak perlu cagaran
-Dokumentasi MINIMUM
-Proses cepat dan tunai segera (Kelulusan Segera)
-Syarat kelayakan longgar
-Blacklist, CTOS dan CCRIS layak
Berminat? (UNTUK PERSONAL LOAN SEGERA SAHAJA)
Sila bawa dokumen;-
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) Buku bank yang telah dikemaskini atau 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) pengesahan jawatan@ borang ea

HUBUNGI ;010-2727267 /03-21669983 nurul
EMAIL: (tmkl0008@gmail.com)
WEBSITE : Website/ Blog: www.pinjamankl.com/index.html
Alamat Pejabat : Elastic enterprise 19 A-11-5 UOA CENTRE NO.19 JALAN PINANG 50450 KL
Foto Upload(2M max):MONEY.png
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PINJAMAN PERIBADI??CALL LAILA 012-6796706

Tajuk Iklan*:PINJAMAN PERIBADI??CALL LAILA 012-6796706
Web Site:http://www.pinjamantunai.com
Name*:LAILA
Email*:laila9055@yahoo.com
Isi Iklan*:Assalamualaikum dan salam sejahtera,
Kami, adalah Syarikat Kewangan Berlesen ingin menawarkan pinjaman wang tunai segera yang bersesuaian dengan keperluan kewangan anda. Kami akan pastikan anda berpuas hati dengan perkhidmatan kami.
Kenapa anda perlu memilih syarikat kami????
- * Pemberi wang terus
- * Tanpa penjamin dan cagaran
- * Pinjaman di luluskan dalam tempoh 1 jam
- * Tiada pembayaran uprond sehingga lulus
- * Maklumat di rahsiakan
- * Yang bekerja dan menetap area KL dan Selangor sahaja

• Bukan badan berUNIFORM(polis,bomba,tentera)
• Bekerja(gaji AUTO KREDIT KE BANK)

Jika anda berminat dokumen yang di perlukan :
1) 3 bulan slip gaji terbaru
2) 3 bulan penyata bank yang terkini
3) Penyata EPF (Sekiranya ada)
4) Utiliti Bil Elektrik / Air yang terkini
5) Surat pengesahan jawatan / EA

Sila hubungai: LAILA H/P 012 6796706
EMAIL: laila9055@yahoo.com
WEBSITE: www.pinjamantunai.com
ALAMAT: 60B,Jalan Wawasan Ampang 2/3,Bandar Baru Ampang,
68000Ampang,Selangor.
TEL : 03-4287 5085
FAX: 03-4292 6112
Foto Upload(2M max):images-769754.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PROMOSI RAYA HAJI!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI!!
Web Site:http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com
Name*:PINJAMAN WANG BERLESEN PJ
Email*:pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Isi Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI


Hebat dan pastinya meletop!! Sempena hari raya haji yang bakal tiba, kami ada promosi hebat. Anda memerlukan wang dengan kadar yang segera. Kami adalah pilihan terbaik anda.

"PINJAMAN WANG TANPA
SEBARANG YURAN PROCESSING."

Anda buat pinjaman dengan kami dan anda tidak perlu risau tentang yuran processing.

Anda pinjam RM 1000 dan anda dapat RM1000.
Anda pinjam RM 5000 dan anda dapat RM 5000.

Segera dapatkan promosi hebat ini. Promosi sah sehingga 31 Oktober 2013.


Maklumat lanjut, hubungi kami di :-

No. H/P: 017-334 3562
Email: pinjamanwangberlesenpj@gmail.com
Website: http://pinjamanwangberlesenanda.blogspot.com/
Facebook: http://www.facebook.com/pinjamanwang.berlesenpj
Foto Upload(2M max):3.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: PROMOSI RAYA HAJI!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:PINJAMAN WANG PJ
Email*:newhouse0407@gmail.com
Isi Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI


Hebat dan pastinya meletop!! Sempena hari raya haji yang bakal tiba, kami ada promosi hebat. Anda memerlukan wang dengan kadar yang segera. Kami adalah pilihan terbaik anda.

"PINJAMAN WANG TANPA
SEBARANG YURAN PROCESSING."

Anda buat pinjaman dengan kami dan anda tidak perlu risau tentang yuran processing.

Anda pinjam RM 1000 dan anda dapat RM1000.
Anda pinjam RM 5000 dan anda dapat RM 5000.

Segera dapatkan promosi hebat ini. Promosi sah sehingga 31 Oktober 2013.


Maklumat lanjut, hubungi kami di :-

MAKLUMAT LANJUT, HUBUNGI KAMI DI :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):3.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: KERANI AM DI PERLUKAN SEGERA

Tajuk Iklan*:KERANI AM DI PERLUKAN SEGERA
Web Site:
Name*:Liza
Email*:rakanniagaservices@gmail.com
Isi Iklan*:Company : Rakan Niaga Services
Company Adress: No.21A Tingkat 1, Jalan Bangsar, 59200 Kuala Lumpur
Desc: Kami memerlukan kerani am (wanita) bertempat di Bangsar, Kuala Lumpur

- SPM/STPM/Degree
-Berumur 21-30 Tahun
- Tiada pengalaman bekerja boleh memohon
- Ada pengetahuan aplikasi komputer (Microsoft Word & Excel) satu kelebihan
- Skala gaji mengikut pengalaman bekerja
- Elaun & komisen
- Caruman EPF & Socso
- Dekat dengan Stesen LRT Bangsar, senang
ulang-alik ke tempat kerja

Masa Bekerja :
Isnin - Jumaat : 9-00am - 5-00pm
Sabtu : 9-00am - 1-00pm
Hari Ahad & Cuti Umum - Cuti

Yang berminat sila e-mail resume ke rakanniagaservices@hotmail.com atau call 03-22836058 (Liza) untuk temujanji.
Foto Upload(2M max):JOB.JPG
Powered by EmailMeForm



25 October 2013

IklanKL: PROMOSI RAYA HAJI!!

Tajuk Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI!!
Web Site:http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Name*:PINJAMAN WANG PJ
Email*:newhouse0407@gmail.com
Isi Iklan*:PROMOSI RAYA HAJI


Hebat dan pastinya meletop!! Sempena hari raya haji yang bakal tiba, kami ada promosi hebat. Anda memerlukan wang dengan kadar yang segera. Kami adalah pilihan terbaik anda.

"PINJAMAN WANG TANPA
SEBARANG YURAN PROCESSING."

Anda buat pinjaman dengan kami dan anda tidak perlu risau tentang yuran processing.

Anda pinjam RM 1000 dan anda dapat RM1000.
Anda pinjam RM 5000 dan anda dapat RM 5000.

Segera dapatkan promosi hebat ini. Promosi sah sehingga 31 Oktober 2013.


Maklumat lanjut, hubungi kami di :-

MAKLUMAT LANJUT, HUBUNGI KAMI DI :-
Tel : 03 7954 3433 / 3533
Sms : 014 224 8223
Email : enterprise_newhouse@hotmail.com
Website : http://pinjamanwangpj.blogspot.com/
Foto Upload(2M max):3.jpg
Powered by EmailMeForm



IklanKL: Jom kaya sama-sama ,cuma 100 hari je!!!

Tajuk Iklan*:Jom kaya sama-sama ,cuma 100 hari je!!!
Web Site:Www.hdn4u.weebly.com
Name*:Mohd khairi ab rahman
Email*:Mat.wi70@yahoo.com
Isi Iklan*:Jom sama- sama kita jadi kaya dalam masa 100 hari.YA!!! Cuma 100 hari
Syarat-syarat.
1)ada modal rm98
2)ada 4 orang kawan baik....(jika ada) kalaulah tiada juga 4 kawan,
Kami akan berikan anda. 100'000 phone no dan 150'000 email penduduk Malaysia untuk anda mencari 4 orang kawan ' SECARA PERCUMA'
3) buat macam saya buat untuk cari 4 orang kawan.
TUGAS SELESAI...
4) NAH,,,,!!!!! Tunggu hasilnya selayaknya anda mendapat RM1'500 SEHARI..

Info:www.hdn4u.weebly.com
Foto Upload(2M max):image.jpg
Powered by EmailMeForm



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...